15+ App Hack Game đỉnh Cao Giúp Bạn Làm Chủ Mọi Cuộc Chơi

Rate this post

Përmbledhje e 15+ aplikacioneve të hakerimit të lojërave 2022

1. 9+ Aplikacioni për hakimin e lojërave Android 2022

1.1. Lojë HackBot Hacking

HackBot Hacking Game vepron si një “shfaqje lojërash hakerimi”, lojtarët mund të hakojnë informacionin personal të lojtarëve dhe të fitojnë para prej tyre. Hakerimi më pas mund t’i përdorë ato para për të përmirësuar statistikat, për të luajtur përgjegjësi dhe për të blerë artikuj.

Avantazhi: Aplikacioni ka aftësi të larta analitike, duke mbështetur në mënyrë efektive informacionin e depërtimit të llogarisë së konkurrencës me lehtësi.

Defekt: Në rast zbulimi, nofka mund të bllokohet përgjithmonë.

HackBot Hacking Game është një aplikacion hakerimi i lojërave me aftësinë për të analizuar dhe depërtuar në mënyrë efektive

1.2. Lulubox

Një tjetër softuer efektiv për hakerimin e lojërave që lojtarët nuk duhet ta injorojnë është Lulubox. Ashtu si HackBot Hacking Game, Lulubox përdoret vetëm në sistemin operativ Android. Lojtarët përdorin Lulubox për të zotëruar kuti shtojcash, të cilat përfshijnë shumë veçori të reja falas.

Lulubox mund të hakojë lojëra:

Avantazhi:

 • Nuk ka tarifa.

 • Nuk kërkohen aftësi hakerimi.

 • Mund të hakojë shumë lojëra.

 • Lehtë për t’u përdorur, e lehtë për t’u përdorur.

 • Shumë veçori të hakimit të modës: hack para, hack diamante, hack skins, madje hack paketat e lojërave VIP, etj.

Defekt:

 • Nuk mund të shkarkohet dhe instalohet drejtpërdrejt.

 • Nuk mund të luash lojëra direkt në Lulubox.

 • Procesi i inicializimit dhe mbylljes kërkon shumë kohë.

Aplikacioni për të hakuar lojë Lulubox është mjaft i thjeshtë, nuk ka nevojë për shumë aftësi hakerimi

1.3. HackerBot

HackerBot është një softuer i njohur për hakerimin e lojërave në platformën Android. Ju lehtë mund të shkarkoni modalitete, hake, robotë që përmbajnë udhëzime të hollësishme se si të hakoni lojërat më të njohura sot.

HackerBot mund të hakojë lojëra:

 • Lojë PubG

 • Pokemon Go

 • Call of Duty Warzone

 • Minecraft…

Avantazhi:

 • Hakoni shumë lojëra të famshme.

 • Ka udhëzime të hollësishme se si të hakohen lojërat në kompjuterë dhe telefona.

 • Hakimet do të përditësohen vazhdimisht sipas versionit të përditësuar të lojës.

 • Hack lojë brenda një shënimi pa rrënjë.

Defekt:

 • Përmban disa reklama të bezdisshme për përdoruesit.

 • Ndonjëherë hakimi i artikujve dështon.

 • Pagesë e detyrueshme nëse përdorni versionin ProFinder.

HackerBot mund të hakojë shumë lojëra të famshme

1.4. Leo Playcard

Leo Playcard është një nga aplikacionet më të njohura të hakerimit të lojërave Android 2022, përdoruesit mund të hapin dyqanin e lojërave dhe ta hakojnë vetë lojën. Edhe pse është një aplikacion falas, ai është jashtëzakonisht efektiv: i ndihmon lojtarët të marrin më shumë monedha, jetë dhe gurë të çmuar, diamante shpejt dhe thjesht.

Tham Khảo Thêm:  Mẫu nhận xét môn Hoạt động trải nghiệm theo Thông tư 27

Avantazhi:

 • Lehtë për t’u shkarkuar dhe instaluar përmes Google Store.

 • Lejon përdorimin në pajisje pa rrënjë.

 • Asnjë humbje falas.

 • Lojërat falas dhe me pagesë mund të shkarkohen dhe luhen.

 • Mund të hakojë të gjitha zhanret e lojërave të platformës Android.

Defekt:

Leo Playcard mund të përdoret edhe në pajisje pa rrënjë

1.5. CreeHack

CreeHack është një aplikacion që ndihmon në jailbreak dhe zhbllokimin e veçorive dhe artikujve në lojërat online në platformën Android, si: para, pikë, sende me vlerë pa rrënjë. Thuhet se ky është një aplikacion që mund të hakojë të gjitha lojërat në platformën Android.

Avantazhi:

 • Është një aplikacion hakimi i lojërave jashtë linje në Android.

 • Nuk ka kosto instalimi dhe përdorimi.

 • Kapaciteti i moderuar.

 • Mund të instalohet dhe hakohet shpejt dhe lehtë pa root.

Defekt:

CreeHack mund të hakojë shumicën e lojërave në Android

1.6. Liria APK

Freedom APK është një aplikacion hakimi i lojërave jashtë linje në Android që shumë lojtarë zgjedhin ta përdorin. Nëpërmjet këtij aplikacioni, përdoruesit kanë shumë mënyra për të zotëruar monedha dhe diamante falas.

Avantazhi:

 • Nuk ka tarifa instalimi dhe përdorimi.

 • Vetëm disa hapa bazë për të shkarkuar dhe përdorur.

 • Blloko reklamat e bezdisshme në lojë.

 • Hakoni shumicën e lojërave offline në Android.

 • Karakteristika të ndryshme hakerimi: hak monedha, diamante, gurë të çmuar, …

Defekt:

Freedom APK ka një sërë veçorish hakerimi

1.7. Lucky Patcher

Lucky Patcher është një nga zgjedhjet më të mira që lojtarët të hakojnë dhe zhbllokojnë veçoritë në lojë në Android. Falë Lucky Patcher, njerëzit mund të ndryshojnë lirisht cilësimet bazë, si dhe llojin e reklamave gjatë lojës.

Avantazhi:

 • Plotësisht falas për t’u instaluar dhe përdorur.

 • Hakoni shumë lojëra në Android.

 • Operacion i lehtë hakerimi.

 • Mund të bllokojë reklamat e bezdisshme gjatë lojës.

Defekt:

1.8. Loja Vrasës

Ashtu si aplikacionet e tjera të hakerimit të lojërave, Game Killer u ofron lojtarëve truke efektive dhe të lehta për hakerimin e lojërave për të mbledhur monedha dhe gurë të çmuar, si dhe opsionin për të modifikuar veçoritë në lojë si: zhbllokimin e vip-it, artikujt në asnjë kohë.

Avantazhi:

 • Falas për instalim dhe përdorim.

 • Ndërfaqja është e përshtatshme për të gjitha llojet e përdoruesve.

 • Hakoni një sërë lojërash, duke përfshirë zhanret e lojërave të njohura.

 • Përditësimet e rregullta të veçorive.

Defekt:

Game Killer funksionon mirë vetëm në pajisjet mobile me rrënjë

1.9. LojëCIH

Me GameCIH, lojtarët mund të personalizojnë ndërfaqen dhe veçoritë e lojërave online dhe offline në platformën Android. GameCIH përdoret nga shumë lojtarë sepse lejon hakerimin dhe mashtrimin duke ndryshuar vlerat e monedhës si dhe pikët.

Avantazhi:

 • Nuk ka tarifa instalimi dhe përdorimi.

 • Nuk kërkon shumë kohë për të shkarkuar dhe instaluar.

 • Ndërfaqe e thjeshtë dhe e lehtë për t’u përdorur.

 • Nuk ndikon shumë në lojë, nuk zbulohet nga botuesi.

 • Mbështet mod shumë lojëra të tjera në sistemin operativ Android.

Defekt:

Loja CIH mbështet modalitetet e shumë lojërave në Android

2. 9+ Game Hack App për iOS

2.1. Xmodgames

Xmodgames është një nga aplikacionet më të mira të hakerimit të lojërave iOS në dispozicion sot, duke i lejuar përdoruesit të përdorin versionet e lojërave me rrënjë. Ky aplikacion madje i lejon lojtarët të kryejnë operacione të tilla si blerja e artikujve falas, mbledhja e shpërblimeve, etj.

Xmodgames mund të hakojë lojëra si:

 • Surfistët e metrosë.

 • Pokemon GO.

 • Ndërprerës i ngjyrave.

Tham Khảo Thêm:  Thông tư 32/2018/TT-BGDĐT Chương trình 27 môn học giáo dục phổ thông mới

Avantazhi:

 • Të gjitha falas.

 • Lehtë për t’u përdorur, instaloni modalitete lehtë dhe shpejt.

 • Mbështet shumë gjuhë të ndryshme.

 • Mbështetje për të rregulluar mënyrat e lojës, si dhe vështirësinë e lojës.

Defekt:

Xmodgames mund të hakojë shumë lojëra në iOS

2.2. iGameGuardian

iGameGuardian konsiderohet aplikacioni më efektiv i hakerimit të lojërave në sistemin operativ iOS, sepse lejon lojtarët të hakojnë sistemin e çdo loje. Falë iGameGuardian, mashtrimet në lojë bëhen më të thjeshta dhe më të shpejta se kurrë.

Avantazhi:

Defekt:

 • Pajisja duhet të jetë e rrënjosur.

 • Lejon vetëm modifikimin e vlerave aktuale të memories në pajisjen që përdoret, gjë që e bën të pamundur që donatori të hakojë artikujt në lojërat në internet.

Disavantazhi i iGameGuardian është se nuk mund të hakojë artikuj në lojërat online

2.3. Lojë Gem

GameGem është një aplikacion hakimi i lojërave jashtë linje dhe vepron si një aplikacion shumë i mirë për modifikimin e memories në iPhone. Ky është një ndërrues i parametrave të lojës iOS që lejon përdoruesit të skanojnë kujtesën e aplikacionit të lojës për të gjetur dhe modifikuar çdo vlerë të kujtesës për të kryer mashtrime.

 • Avantazhi: Pa tarifa, e lehtë për t’u hakuar për të fituar pikë dhe për të rritur pikët.

 • Defekt: Mos përdorni për lojëra online, mos bllokoni reklamat.

GameGem mund të ndryshojë parametrat e lojës

2.4. Lojtar i lojës

Lojtarët përdorin GamePlayer për të skanuar për vlerat e zakonshme Float dhe DWORD dhe për të njohur automatikisht llojet e vlerave. E veçanta është se për të përdorur këtë aplikacion për hakimin e lojës, përdoruesit duhet të bëjnë jailbreak pajisjen që të mund të hakojnë çdo lloj loje.

 • Avantazhi: Lehtë për t’u instaluar dhe përdorur në iOS.

 • Defekt: Disa redaktues të memories mund të japin informacione gabimi dhe të mos inicializohen.

Për të përdorur aplikacionin e hakimit të GamePlayer, përdoruesit duhet të bëjnë jailbreak pajisjen

2.5. Tutuapp APK

Nëpërmjet Tutuapp APK, përdoruesit mund të gjejnë plotësisht vendosës të shfaqjeve të lojërave të zhbllokuar dhe të modifikuar. Tutuapp vepron si një palë e tretë dhe vepron si një motor kërkimi për aplikacionet premium të disponueshme falas.

 • Avantazhi: Ndërfaqe e lehtë për t’u përdorur, miqësore me të gjitha objektet e përdoruesit.

 • Defekt: Procesi i konfigurimit nuk është i thjeshtë dhe kërkon shumë kohë.

Tutuapp ka aftësinë për të kërkuar për cilësimet e lojës tashmë të hakuara

2.6. Cheat Engine

Cheat Engine është ndër aplikacionet më të lehta të hakerimit të lojërave për t’u dhënë përdoruesve akses në një mjet mashtrimi për iOS, pothuajse i ngjashëm me Android. Sidoqoftë, kur shkarkoni aplikacionin, duhet të kryeni disa operacione shtesë për të shkarkuar Cheat Engine.

 • Avantazhi: Merrni kode mashtrimi vazhdimisht, ka pothuajse të gjitha kodet e mashtrimit për lojërat e njohura iOS.

 • Defekt: Kërkon që pajisja të jetë e rrënjosur.

Cheat Engine ka shumicën e kodeve të mashtrimit të lojërave iOS

2.7. Liria

Freedom konsiderohet një aplikacion hakimi i lojërave vetëm për disa lojëra falas. Lojtarët mund ta përdorin Freedom lehtësisht falë ndërfaqes miqësore, temës minimale dhe tekstit të bardhë të lehtë për t’u parë.

Freedom mund të hakojë lojëra falas

2.8. iPABox

iPABox është një instalues ​​aplikacioni që ju ofron teknika hakerimi, emulatorë, kontrolle dhe rregullime, etj. në platformën iOS. Si rezultat, përdoruesit mund të përdorin lirisht veçoritë e ofruara nga iPABox.

 • Avantazhi: Ka shumë hake dhe emulatorë të ndryshëm dhe shumë aplikacione falas nga të cilat përdoruesit mund të zgjedhin.

 • Defekt: Ofrohet vetëm në aplikacionet jashtë linje.

Tham Khảo Thêm:  Sáng kiến kinh nghiệm: Biện pháp nâng cao hiệu quả các hoạt động Đội

iPABox ka shumë emulatorë dhe hake të ndryshme

2.9. Biblioteka iPA

Biblioteka iPA funksionon pothuajse në mënyrë të ngjashme me aplikacionin iPABox, duke i lejuar përdoruesit të shkarkojnë dhe instalojnë hakimet premium të Cydia-s për iPA, lojërat mod dhe hakimin e lojërave në versione të ndryshme iOS pa bërë jailbreak pajisjen.

 • Avantazhi: Ndërfaqe miqësore për përdoruesit, veçanërisht nuk kërkohet jailbreak i Apple ID ose iOS.

 • Defekt: Kërkohet për të përdorur shfletuesin Safari për shkarkim.

Biblioteka iPA nuk kërkon një ID Apple ose një pajisje jailbroken

3. A duhet të përdorni një aplikacion për hakimin e lojërave?

Në internet sot, ka shumë aplikacione hakerimi, duke përfshirë aplikacione për hakerimin e lojërave online/offline, për shembull: aplikacionet e hakimit të lojërave të koalicionit, aplikacionet e hakimit të lojërave Minecraft, aplikacionet e hakimit të lojës së bashku, etj. Megjithatë, nëse nuk është vërtet e nevojshme, atëherë duhet të mos përdorni këto aplikacione hakerimi të lojërave, sepse:

 • Përdorimi i një aplikacioni për hakimin e lojërave do të humbasë drejtësinë dhe vlerën e mirë në komunitetin e lojërave, duke i bërë lojërat të mos jenë më thjesht aplikacione për të argëtuar lojtarët.

 • Aplikacionet e hakerimit të lojërave shpesh ekzistojnë në formën e apk (me origjinë të panjohur), kështu që është e lehtë të merren viruse, kode me qëllim të keq, nga të cilët ka të ngjarë të vidhen të dhënat personale në pajisje me qëllim zhvatjeje, …

 • Aplikacionet e hakerimit të lojërave zvogëlojnë vështirësinë e lojës, duke e bërë lojën jo më konkurruese dhe tërheqëse dhe gradualisht do t’i bëjnë lojtarët të mërziten.

 • Ekziston një mundësi e madhe që pseudonimi të bllokohet kur serveri zbulon përdorimin, instalimin dhe shkarkimin e aplikacionit të hakimit të lojës.

Duhet të mendoni me kujdes përpara se të përdorni aplikacionet e hakerimit të lojërave. Për më tepër, referojuni aplikacionit për të zgjedhur modelin e duhur të flokëve për fytyrën, aplikacionit për të vizatuar në kompjuter ose aplikacionit për të bërë muzikë në telefon për të ndihmuar në argëtimin, uljen e stresit pas orëve të studimit dhe lodhjes.

4. Shënime kur përdorni aplikacionin e hakimit të lojës

 • Aktivizoni artikullin që lejon shkarkimin e aplikacioneve në sistemin e telefonit.

 • Jepini përparësi zgjedhjes së aplikacioneve të hakerimit të lojërave jo-Root për të siguruar sigurinë e pajisjes.

 • Kini kujdes kur vendosni të përdorni një aplikacion për hakerimin e lojërave, duhet të përcaktohet se kur përdorni një aplikacion hakerimi të lojërave, mundësia për t’u zbuluar nga serveri dhe për t’u kyçur përkohësisht ose përgjithmonë është e pashmangshme…

Më sipër ka informacion për 15+ aplikacioni i hakimit të lojës Funksionon më së miri në Android dhe iOS. Shpresoj se këto njohuri do të jenë të dobishme për ju që t’i merrni parasysh kur vendosni të shkarkoni softuer për hakerimin e lojërave.

HnamMobile

Cakhia TV trang trực tiếp bóng đá đỉnh cao miễn phí tốt nhất hiện nay cảm ơn bạn đã đọc bài viết 15+ App Hack Game đỉnh Cao Giúp Bạn Làm Chủ Mọi Cuộc Chơi. Hy vọng với những thông tin Cakhia TV chia sẻ có thể giúp ích được bạn đọc.

Related Posts

Truyện Chú mèo Đi Hia (Có file nghe MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Chú mèo Đi Hia (Có file nghe MP3). Không biết các bạn nhỏ đã từng được nghe hay…

Truyện Con cóc là cậu ông trời (Có file nghe MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Con cóc là cậu ông trời (Có file nghe MP3). “Con cóc là cậu ông GiờiAi mà đánh…

Truyện Sự tích chú Cuội cung trăng (Có file MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Sự tích chú Cuội cung trăng (Có file MP3). Chắc hẳn, các bạn nhỏ đã quá quen thuộc…

Truyện Nàng công chúa chăn ngỗng (Có file MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Nàng công chúa chăn ngỗng (Có file MP3). Nàng công chúa chăn ngỗng là một câu truyện cổ…

Truyện Chử Đồng Tử và Công chúa Tiên Dung (Có file nghe MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Chử Đồng Tử và Công chúa Tiên Dung (Có file nghe MP3). Không biết rằng, các bé có…

Truyện Quả bầu tiên (Có file nghe MP3)

Cùng Phòng GD&DT Sa Thầy đọc bài viết Truyện Quả bầu tiên (Có file nghe MP3). Các bé đã bao giờ được ông bà, bố mẹ kể…

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *